L'Escola Baltà Elias de Vilafranca a la gran final del X Certamen de Lectura en Veu Alta

Tot el grup de 4t de Primària de l'Escola Baltà Elias de Vilafranca del Penedès, va acompanyar l'alumna Ana Martínez a la Final del X Certamen de Lectura en Veu Alta, que es va celebrar el 4 de maig al Teatre Nacional de Catalunya.

Si voleu veure com és la gran final al Nacional podeu mirar tot l'acte en aquest enllaç. I, de manera més precisa, seguir la intervenció de l'Anna a partir del moment 1:02 del següent vídeo:


I, especialment dedicat a tots els mestres, el moment 31:47 al 32.23!

"El X Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta va finalitzar ahir en la gran festa del Teatre Nacional de Catalunya.La del 4 de juny ha estat una final especial, perquè el Certamen ha fet deu anys.
La sempre brillant conducció de l’acte per part d’en Joan Dausà, l’actuació dels Messengers a la mitja part, la feina del jurat, la presència dels autors i autores dels llibres que s’hi llegien, la il·luminació, els canvis de ritme… tot va anar rodat, però res és tan emocionant com veure els nois i les noies damunt l’immens escenari del TNC i sentir-los llegir. Potser hi ha una altra cosa que s’hi acosta: el silenci de les 850 persones que se’ls escoltaven.
Fa deu anys que es fa el miracle: el TNC emmudeix quan el primer lector comença a desgranar les primeres paraules d’una història que ens trasllada a un altre món.
Llarga vida al Certamen. Visca la cultura i visca la lectura… en veu alta!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada